cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0

Дантелените рокли на PRIVE - нежни, стилни и ефирни

Септември 05, 2017

Една от най-актуалните български блогърки - Ипси от Kitty From Тhe City, почерпи есенно вдъхновение с прекрасна дантелена рокля от новия ни бранд - PRIVE - . 


"Обичам това време от лятото, в което полята пожълтяват, планираш финални морета, започваш да разглеждаш колекции Есен/Зима, мислиш за септември, за плановете, промените... и искаш да носиш красивите си бели рокли до последно." 

Ипси е заложила на запомняща се комбинация между дълга, ефирна рокля на цветя и удобни и супер актуални за сезона боти TIMBERLAND в кафяво. Историята на марката започва преди 40 години с изработването на непромокаеми ботуши от първокачествен жълт набук и дебела гумена подметка, които и до днес са емблема за истинско качество. През годините моделът се превръща в тотална модна тенденция, завлядяла Европа, Америка и Азия.

Ниските подметки с грайфери са хит, а този тип обувки са удобни и топли.

Днес имаме свободата да съчетаваме всякакви дрехи и обувки, да се обличаме цветно, свежо и различно. Това не е ли чудесна причина да захвърлим претенциозните обувки на високи токчета и да бъдем бунтарки поне за момент ... защо не?

Влюбени сме в смелите и нестандартни съчетания, които подчертават женствеността, но запазват комфорта. Контрастът между нежни материи и груби, велурени обувки правят тренда подходящ за ранна есен. Бъдете смели, провокирайте въображението си и не спирайте да експериментирате!

 

 

 

Разгледайте боти "TIMBO" в розово и кафяво от последната колекция на CORSO ITALIA: