cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0

The Secret Box

Април 17, 2018

Включи се в играта "The Secret Box" на CORSO ITALIA & PRIVE . 

 

 

Брандът ни е изграден от креативни и смели жени, които обожават модата и добрия вкус. Никога не сме се стремили да влизаме в общите рамки, напротив, не ни е страх да рискуваме и да предизвикваме аудиторията. Ние не раздаваме ваучери, нито искаме да ти дадем просто една дреха, която самата ти не си сигурна дали някога ще облечеш. Искаме да те предизвикаме да се включиш в нещо, което ще отключи въображението и ще провокира интереса ти, искаме не просто да те накараме да играеш някаква си игра, а да се забавляваш.

 

Ето какво ти предлагаме:

На всеки две седмици ще теглим жребий с един наш последовател. Печелившият ще има уникалната привилегия да създаде свой собствен Box от CORSO ITALIA & PRIVE. Вероятно се питаш какво точно означава това?!

В играта ще участват нашите верни последователи, както и новите такива. Затова...увери се, че ни следваш и в двете социални мрежи Facebook и Instagram, за да имаш още по-голям шанс да спечелиш!

 

Целта на "The Secret Box" е да те облече отгоре до долу, но изцяло по твой собствен избор:

1. сама ще избереш любимия си модел дреха от колекцията на PRIVE;

2. ще посочиш желаните от теб обувки от колекцията на Corso Italia;

3. а накрая очаквай страхотен подарък от екипа ни - аксесоар, с който ще допълним зашеметяващата ти визия.

 

Правила за участие:

1. Ако все още не си го направила, последвай ни в INSTAGRAM и FACEBOOK;

2. Публикувай любим модел дреха от колекцията на Prive на стената си в Instagram или Facebook и тагни бранда ни (За да тагнеш бранда, трябва да напишеш към описание на снимката в Instagram: @corso_italia_online, а във Facebook: @Corsoitaliaonline). Важно е публикацията да е публична;

3. Ако си изпълнила условията по-горе, ЧЕСТИТО! Вече участваш в играта и имаш реален шанс да спечелиш "The Secret Box"от Corso Italia & Prive.

 

 

Лесно е, нали... Уверяваме те, шансът да спечелиш именно ти е абсолютно реален. След всеки жребий ще публикуваме клипче на стената ни във Фейсбук. Всеки един наш последовател е изключително важен за нас и желаем успех на всички! 

Очаквай още Secret предизвикателства от нас  <3