cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0

Лоялна програма без регистрация? Да - в Corso Italia!

Лоялна програма без регистрация? Да - в Corso Italia!

Защото се грижим за нашите редовни клиенти и искаме намаленията да не бъдат само по празници!

Няма нужда да се регистрираш, за да бъдеш част от Лоялната ни програма. Направиш ли своята първа поръчка, ти автоматично започваш да трупаш своите точки в системата ни. Важно е само всеки път да използваш един и същ email. 

Какво представлява Corso лоялна програма?


В Лоялна програма Corso всеки един лев отговаря на 1 точка. Достигайки определен брой точки, всеки наш клиент има възможност да получи постоянна отстъпка на сайта, както и в магазина. 


Ето и условията:
500 точки: PINK карта с отстъпка от -5%
1500 точки: GOLD карта с отстъпка от -10%

 


 

Как да използваш своята дигитална карта?


Онлайн:
Всяка карта е с уникален номер и код за отстъпка. Въведи своя код за отстъпка преди завършване на поръчката в сайта и се възползвай от своето постоянно намаление. 


За клиенти на магазина:
Покажи своята дигитална карта в магазина. Момичетата ще използват данните от нея, за да направят твоята отстъпка на място.


Проверка на точки в Corso лоялна програма


Разбира се, за да не ощетяваме нито една от вас, нашата система работи и при вече направени поръчки във времето, превръщайки ги в точки.
Въведи своя email,  разбери колко са твоите точки и вземи своята карта:

 

 

 
 


! Важно:

Картата e поименна и не е обвързана с годишен оборот. Единственото условие, за да бъде активна, е в рамките на 12 месеца, тя да бъде използвана поне веднъж. Отстъпката важи само за ненамлени артикули, а Corso Italia запазва правото си да анулира картата при некоректност или злоупотреба. Трупането на Corso точки става само на сайта, като трябва да използваш един и същ мейл при всяка поръчка.