cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0
Общи Условия

Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ОНЛАЙН ПОКУПКА НА ПРОДУКТИ В ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН CORSOITALIAONLINE.COM.

Правилата и условията описани тук уреждат отношенията между фирма Приматекс-2 ООД, булстат:BG204657586, адрес:гр.Варна ул."Студенска" бл.14, вх.Д, ет.9, ап.206, МОЛ:Николай Василев  наричана по-долу за краткост “ПРОДАВАЧ” и лицата, пазаруващи продукти от електронен магазин www.corsoitaliaonline.com, наричани по-долу "ПОТРЕБИТЕЛ".

Продавачът си запазва правото да актуализира и/или променя информацията на електронния магазин, включително и Общите условия за ползване, по всяко време и без предварително известяване.

При поръчка, потребителят автоматично приема общите условия на онлайн магазин www.corsoitaliaonline.com.

Всички обяви в www.corsoitaliaonline.com не са търговско предложение по реда на Гражданския процесуален кодекс. С акта на заявка с бутон "ПОРЪЧКА" единствено  заявявате, че желаете да получите артикула до адрес или офис на куриер, а не сключате сделка с фирмата. Сделката се приема за сключена само при заплащане на артикула.

Продавачът не гарантира наличността на обявените модели. Възможен е отказ на пусната поръчка. За приета се счита само тази, при която има наличност на артикула, цената и данните са коректни и е потвърдена наличността от нашите онлайн консултанти.

 „ПОТРЕБИТЕЛ” е всяко физическо лице, което се е съгласило с тези Общи условия и ползва електронния магазин за покупка на продукти.

„ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН” е сайтът www.corsoitaliaonline.com , който служи като виртуална платформа за покупка и продажба на конкретни стоки.

„ПОРЪЧКА” е направената от Потребителя заявка за покупка на един или повече продукта от електронния магазин.

 „КУРИЕР” е търговец, който физически доставя закупена от Продавача стока до посочен от Потребителя адрес.

„БРОШУРА/ИЗВЕСТИЕ” е електронно съобщение, което се изпраща през определен период от време с цел информация за продаваните продукти в електронния магазин.

УСЛОВИЯ ЗА ПАЗАРУВАНЕ

·        Потребителят може да пазарува от електронния магазин като гост.

·        Потребителят трябва да попълни всички полета, посочени в графа БЪРЗА ПОРЪЧКА. При неверни, непълни и неточни данни www.corsoitaliaonline.com  не носи отговорност за неточно изпълнение на договора.

·        Електронен магазин www.corsoitaliaonline.com може да ограничи достъпа до услуги на даден Потребител с оглед на негово предишно поведение.

·     ПРИ ПОРЪЧКА 

·        Потребителя получава незабавно e-mail, който съдържа информация за номера на поръчката, датата и часът, на която е направена поръчката, начин на плащане, общата стойност на поръчката. С този e-mail се потвърждава поръчката или Потребителя се уведомява за липсата на заявения продукт.

·        Продуктите, които са изложени в сайта, са обект на продажба и са описани по вид и марка. Електронен магазин www.corsoitaliaonline.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените продукти, дължащи се на специфични настройки на екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на продукт се приема за изразено съгласие от страна на потребителя относно описанието на стоката.

·        Поръчки в електронния магазин www.corsoitaliaonline.com се приемат 24 часа в денонощието , 7 дни в седмицата.

·        Работното време на консултантите от www.corsoitaliaonline.com е от понеделник до петък , от 09:00 до 17:00 часа. Онлайн консултации могат да бъдат извършвани само през посоченото работно време на обявения телефонен номер 0700 505 70. 

*Поръчки, направени до 15:00ч. през делничен ден, се обработват на същия ден, в зависимост от наличностите на артикулите и населеното място за доставка;
*Поръчки, направени след 15:00ч., се обработват на следващия ден;
*Поръчки, направени в петък до 15.00ч., се доставят на посочен от Вас адрес в събота или понеделник при условие, че доставката е възможна за съответното населено място и артикулите са налични в нашия склад;

*Поръчки направени в петък след 15.00ч., събота и неделя или по време на официалните празици на Република България, се обработват в следващия първи работен ден.

*Съботна доставка се извършва само до офис на Спиди

·        Потребителят може да откаже поръчка на телефон 0700 505 70 или на e-mail: corso.italia.online@gmail.com в срок до обявеното по-горе време за обработка на поръчките. Потребителят трябва да посочи двете имена, с които е направил поръчката, номера на поръчката, както и сумата на поръчката. 

·        Продавачът може едностранно да прекрати направена заявка в следните случаи:

-          Неточна, непълна или невалидна информация попълнена от Потребителя;

-          След втора неуспешна поръчка направена от Потребителя;

-          При нанасяне на вреда с различни видове действия на електронния магазин;

ПЛАЩАНЕ И ЦЕНИ

·        Всички цени в електронния магазин www.corsoitaliaonline.com са крайни. В тази цена не се включват разходите по доставката.

·        Цената на доставката се заплаща от Потребителя, като при извършване на поръчката се посочва нейната стойност, освен изрично ако не е посочено друго.

·        Продавачът запазва правото си да променя цените на продуктите, както и тези за доставка без предварително да известява за това Потребителя.

·        Заплащането на поръчаните продукти може да се извърши чрез:

  •  Наложен платеж  - чрез заплащане на Куриера при доставка на заявката, заедно със стойността на куриерската услуга
  • С Карта

·         Срокът за обработка и доставка на закупената стока до посочения от Потребителя адрес е в рамките на 3-6 работни дни.

·         За осъществяване на доставките, се доверяваме основно на услугите на куриерска фирма  СПИДИЗа всички поръчки на стойност равна или по-голяма от 100лв., доставката ще бъде безплатна. 

·         Доставката се извършва до посочен от Потребителя адрес (или офис на куриер) и ако няма осигурен достъп и условия за предаване на стоката  в посочения срок, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

·         При доставката Потребителят подписва товарителница и с това се удостоверява точното изпълнение на поръчката.


РЕКЛАМАЦИЯ И ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА 

При рекламация, връщане и отказ от договора потребителят трябва задължително да се свърже с продавач-консултантите на посочения телефонен номер: 0700 505 70 и да отмени поръчката.

·         Всеки Потребител има право на рекламация, връщане или замяна на закупена от електронен магазин www.corsoitaliaonline.com в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на стоката.

  • При случай на рекламация транспортните разходи се поемат от Продавача, като в този случай е задължително Купувачът да изпрати към  Продавача пратката с куриерската фирма,с която Продавачът има договорни отношения.

·         Отказ от договора за покупко-продажба може да се направи и пред Куриера при доставяне на стоката след срока на доставка.

·        Задължително условие е продуктът да бъде върнат със съответния касов бон, в изряден търговски вид, без да е използван и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктът трябва да отговаря на вида, в който е получен от Потребителя.

·         При отказ от договора, заплатената от Потребителя сума се възстановява само и единствено по банков път. Срока за възстановяване е до 14 дни от датата на връщане на стоката.Суми не се възстановяват, ако Потребителят не върне стоката.

·         Отказ от договора не може да се извърши при закупени и платени бански костюми, бельо или бижута.

·         Всеки Потребител на електронния магазин може да върне закупен продукт при следните ситуации:

·         Пратката има сериозни нарушения в съдържанието и опаковката;

·         Продуктът има фабрични дефекти;

·         Погрешно доставен или фактуриран продукт;

·         Потребителят има право без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в рамките на 14 дни съгласно законодателството на Република България. Като в този случай Потребителят заплаща разходите по връщането на продукта.

·      При замяна на продукт с идентичен, замяната ще бъде направена според условията и ограниченията на обикновена поръчка. Ако електронния магазин www.corsoitaliaonline.com не разполага с идентичен продукт, Продавачът се задължава да изплати на Потребителя стойността на продукта.

·      Разходите за връщане и/или повторно изпращане се заплащат от Потребителя.

·    

.  ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИЧНИ СУМИ ПРИ ВРЪЩАНЕ

·         Суми по рекламации се възстановяват в 14 дневен срок от постъпването на рекламацията САМО по банков път

При закупуване на ваучер за подарък, неговата стойност НЕ може да бъде възстановена.
 

При замяна на продукт за същия или за друг продукт транспортните разходи са за сметка на потребителя.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

·         Данните на Потребителя получени при сключване на договор за продажба се използват само и единствено за обслужване на Потребителя при приемане и изпълнение на поръчка.

·         Продавачът изпълнява изискванията на Закона за защита на личните данни и отговаря за защита на информацията за потребителя, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.

·         Продавачът не разкрива никаква лична информация за Потребителя и не предоставя информация на трети лица освен за целите на траспортиране на пратките.

·         Търговски дружества, физически лица и други

Освен в случаите когато:

·         Информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация според законово установените процедури;

·         Други посочени в закона случаи;

·         Потребителят изрично е дал съгласието си в даден момент.

АВТОРСКО  ПРАВО

·         Съдържанието на електронния магазин www.corsoitaliaonline.com включващо снимки, текст или друга информация, представлява обект на авторско право и е притежание  на Приматекс-2 ООД.

·         Забранява се копирането на снимки и текстове от www.corsoitaliaonline.com без писмено съгласие на Приматекс-2 ООД  или без да се цитира или указва с линк, че източника на информация е www.corsoitaliaonline.com.

СЪДЕБНИ СПОРОВЕ

·         Всякакви спорове възникнали между Продавач и Потребители ще бъдат решавани и по взаимно съгласие. Ако не се стигне до взаимно съгласие, проблемът ще бъде отнесен до българския съд в съответствие с българското законодателство.

·         При неспазване на тези Общи условия на ползване Приматекс-2 ООД не носи отговорност за нанесени щети , вреди и пропуснати ползи.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

·         Всеки Потребител на www.corsoitaliaonline.com може да задава въпроси  и прави  предложения , като се свърже с нас нa телефон : 0700 505 70  или на e-mail: office@corsoitaliaonline.com