cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0
За нас

За нас

Corso Italia е моден бранд с утвърден стил и качество. Моделите, които предлагаме, са дрехи и обувки с гарантиран, сертифициран произход.
Във всяка колекция, която представяме, влагаме много любов, желание и внимание към детайла. Стараем се да подбираме за вас уникални предложения по последни модни тенденции, за да се чувствате неповторими и уверени в нашите дрехи. 
Бранд линията на Corso Italia  е дългоочакван проект, съчетаващ италиански дизайн и висококачествени италиански материали. Създадохме бранд линията, за да Ви зарадваме още на другия ден с дреха, която можете да видите по витрините в Милано, Рим и Флоренция, но на изключително достъпна цена. Обещаваме да получите това, което сте видяли на снимката в нашия сайт и то да Ви удиви, а материята да Ви впечатли.
Екипът ни от компетентни консултанти е винаги на Ваше разположение, за да Ви помогне в избора за постигане на съвършена, женствена визия както в специалните моменти, така и в забързаното ежедневие.
За нас модата не е просто работа, тя е начин на живот и вдъхновение!
Благодарим Ви за доверието! Благодарим, че избирате нас! ♥

Магазини

гр.Варна - бул. Княз Борис I 62,
тел: +359894760660

Е-mail
corso.italia.online@gmail.com
Телефон
0700 50570