cartmenuarrow-bottomarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinterestgoogle-plusgoogle-plusviberclose
0
За нас

За нас

Corso Italia е моден бранд с утвърден стил и качество. Моделите, които предлагаме, са дрехи и обувки с гарантиран, сертифициран произход.
Във всяка колекция, която представяме, влагаме много любов, желание и внимание към детайла. Стараем се да подбираме за вас уникални предложения по последни модни тенденции, за да се чувствате неповторими и уверени в нашите дрехи. 
Бранд линията на Corso Italia  е дългоочакван проект, съчетаващ италиански дизайн и висококачествени италиански материали. Създадохме бранд линията, за да ви зарадваме още на другия ден с дреха, която можете да видите по витрините в Милано, Рим и Флоренция, но на изключително достъпна цена. Обещаваме да получите това, което сте видяли на снимката в нашия сайт и то да ви удиви, а материята да ви впечатли.
Екипът ни от компетентни консултанти е винаги на ваше разположение, за да ви помогне в избора за постигане на съвършена, женствена визия както в специалните моменти, така и в забързаното ежедневие.
За нас модата не е просто работа, тя е начин на живот и вдъхновение!
Благодарим ви за доверието! Благодарим, че избирате нас! ♥

Магазин

гр.Варна - бул. Княз Борис I 62, тел: +359 894 760 660
гр.Пловдив, ул. Княз Александър I 9, тел: + 359 897 343 339

Е-mail
office@corsoitaliaonline.com
Телефон
+359 897 343 337