cartmenuarrow-bottomchevron-upchevron-downarrow-leftsearcharrow-righti-facebooki-messengeri-instagrami-pinteresti-youtubegoogle-plusgoogle-plusvibercloseruler
Свържете се бързо и лесно с нашия онлайн отдел 0700 50570
0

Продажба на едро

Начало / Продажба на едро
 

Станете част от семейството Corso Italia!

Ако сте собственик на магазин и харесвате бранда ни, то защо не започнете да продавате нашите колекции в него? B2B партньорството с Corso Italia e факт. Вече имате възможността да предлагате дрехите ни и във вашия град! 

Ето какви са предимствата:
  • Дрехи произведени в България от висококачествени италиански материи;
  • Изключително добри условия за работа - гъвкава бранд система, авторски модели в лимитирани серии с нови модели всяка седмица, достъпни единствено за B2B клиентите ни;
  • Авторски колекции, създадени с много любов и умисъл;
  • Бранд в крак с модните тенденции - ние не предлагаме няколко сезонни колекции, а работим на добре познатата система на световни лидери в модния бранш, пускайки всяка седмица актуални дрехи, които са на европейско ниво изработка и дизайн.

Какво стои зад Corso Italia?
 
Утвърден български моден бранд, който от много години е на пазара, за да радва нежния пол. През годините не спряхме да работим върху развитието на Авторската ни колекция, която произвеждаме с много любов не къде да е, а в България. За производството обаче използваме само висококачествени италиански платове, които нашият екип лично подбира от Италия. Освен на специално селектираните платове, винаги залагаме на малките детайли които пак са от любимата ни Италия... А кройката е изпипана до най-малкия детайл - прецизно създадена на CAD/CAM система за да гарантира удобството и комфорта, от които всяка дама се нуждае, за да се чувства уверена и секси. 
 
Доверете ни се - нека се запознаем! Попълнете формата по-долу, и ако отговаряте на критериите на бранда ни, ние ще се свържем с Вас във възможно най-кратък срок!
 
- Екипът на Corso Italia
 

 

 

 

Форма за запитване